Oftest stillede spørgsmål

Hvem er vi?

Copenhagen Cases blev stiftet i 2020 med en vision om at sælge udstyr til den stilbevidste iPhone-bruger. Vi lægger stor vægt på at have kvalitet i højsædet, men til en pris, der kan betales. Som navnet antyder sælger vi cases til iPhones, men vores sortiment spænder bredt over al slags iPhone-udstyr. Blandt andet har vi også trådløse opladere, skærmbeskyttelsesglas, forskellige covers og mere. Vi udvider sortimentet løbende og vil de kommende måneder få flere hånd/skuldertasker på shoppen. 

 

Hos Copenhagen Cases er vores topprioritet god kundeservice. Vi går gerne det ekstra mil for at sikre, at vores kunder får en god oplevelse hos os. Denne vision afspejler forskellige anmeldelsesplatforme selvfølgelig også, blandt andet Trustpilot.

 

Levering:

Hvilken kurrér benytter vi os af?

Vi sender alle ordre med DAO - direkte hjem til din dør.

 

Hvor lang er leveringstiden?

Hos Copenhagen Cases stræber vi efter at sende alle ordrer så hurtigt som muligt. Normalt er leveringstiden mellem 1-3 dage, i enkelte tilfælde kan der dog gå op til 4 dage. Bemærk, at leveringstiden er gældende fra den dag, pakken afsendes.

 

Kontakt:

Jeg har et spørgsmål til en ordre, et produkt eller andet med forbindelse til Copenhagen Cases?

Hvis du har spørgsmål til noget i relation til Copenhagen Cases, er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@copenhagencases.dk, så vil vi med glæde besvare dit spørgsmål. Forvent en svartid på max 24 timer.

Du kan også forsøge at kontakte os via livechatten i højre hjørne på siden. Hvis vi er online, svarer vi ofte hurtigt. Ellers er du velkommen til at skrive din besked der og enten vente, til vi vender tilbage eller efterlade en måde at kontakte dig på. Så hører du fra os, så snart vi har tid.

Udover livechat og e-mail kan vi også kontaktes via vores kontaktformular, som du finder her: 

https://copenhagencases.dk/pages/kontakt-os

Er det muligt at kontakte jer telefonisk?

Nej. I øjeblikket er det desværre ikke muligt at kontakte copenhagencases.dk via telefon. Derfor henviser vi til ovenstående svar, hvor vi anbefaler, at du enten tager kontakt via e-mail eller livechat.

x
x